Kérdése van? Hívjon minket! +36204852969

Maderoterápia,formázott spatula
Maderoterápia,formázott spatula
7 090 Ft

Maderoterápia,formázott spatula

Méretek: 33 x 16 cm
Raktáron
7 090 Ft
Részletek
Bükkfából készült spatula maderoterápiához. Úgy van kialakítva, hogy ívei alkalmazkodjanak a test azon részéhez, amelyet a terapeutának kezelnie kell.

A spatula a maderoterápiában a masszírozott testrészek végleges formálására és kisimítására szolgál. A simító feszesíti és kisimítja a bőrt és támogatja a nyirokrendszert.

A maderoterápiás eszközök fa részei természetes alapú impregnáló olajjal vannak kezelve, amely védi a fát és meghosszabbítja élettartamát. Nincsenek lakkozva.

A maderoterápia, illetve a fa hengerekkel végzett masszázs Dél-Amerikából (Kolumbia, Brazília) származik, amely során különféle formájú hengereket és tiszta bükkfából készült kellékeket használnak.

A maderoterápia főként a bőr serkentett vérkeringésére és a nyirokáramlás javítására irányul, ami az ismételt masszázs után szemmel látható eredményt biztosít karcsúbb, formásabb test és egyenletes bőrtónus formájában.

A rendszeres maderoterápia eredménye:
vonzóbb és karcsúbb testkontúrok
a cellulit és a striák láthatóságának csökkenése
egységes bőrtónus
a bőr szerkezetének javulása
sima és feszes bőr
Ez a fajta masszázs elsősorban a problémás testrészekre összpontosít, mint például a comb, has, fenék, kar és a csípő, de a nyakra és az arcra is. Maga a masszázs pihentető és fájdalommentes.
Adatok
Cikkszám:
MT4