Kérdése van? Hívjon minket! +36204852969

Maderoterápia,5 kocka henger
Maderoterápia,5 kocka henger
7 090 Ft

Maderoterápia,5 kocka henger

Méretek:
A henger teste: 23 cm
A kocka oldala: cca 3,5 cm
Fogantyú: 10 cm
Raktáron
7 090 Ft
Részletek
5 db, lekerekített élű, bükkfából készült kockákból álló masszírozóhenger. A formázott fogantyúk kényelmesen illeszkednek a tenyérbe. A henger alkalmas vastagabb bőr alatti zsírréteg, narancsbőr, illetve megereszkedett bőr esetén a problémás testrészek masszázskezelésére, mint például a comb, fenék, has, csípő és a karok.

A maderoterápiás eszközök fa részei természetes alapú impregnáló olajjal vannak kezelve, amely védi a fát és meghosszabbítja élettartamát. Nincsenek lakkozva.

A maderoterápia, illetve a fa hengerekkel végzett masszázs Dél-Amerikából (Kolumbia, Brazília) származik, amely során különféle formájú hengereket és tiszta bükkfából készült kellékeket használnak.

A maderoterápia főként a bőr serkentett vérkeringésére és a nyirokáramlás javítására irányul, ami az ismételt masszázs után szemmel látható eredményt biztosít karcsúbb, formásabb test és egyenletes bőrtónus formájában.

A rendszeres maderoterápia eredménye:
vonzóbb és karcsúbb testkontúrok
a cellulit és a striák láthatóságának csökkenése
egységes bőrtónus
a bőr szerkezetének javulása
sima és feszes bőr
Ez a fajta masszázs elsősorban a problémás testrészekre összpontosít, mint például a comb, has, fenék, kar és a csípő, de a nyakra és az arcra is. Maga a masszázs pihentető és fájdalommentes.
Adatok
Cikkszám:
MT6