Kérdése van? Hívjon minket! +36204852969

Maderoterápia fából készült köpöly 7 cm
Maderoterápia fából készült köpöly 7 cm
6 900 Ft

Maderoterápia fából készült köpöly 7 cm

Átmérő: kb. 7 cm
Raktáron
6 900 Ft
Részletek
Kis méretű kb. 7 cm átmérőjű masszázs köpöly bükkfából. A megfelelően hosszú fogantyú lehetővé teszi a köpöly probléma mentes használatát. A köpölyözők serkentik a nyirokáramlást, a vérkeringést és kisimítják a problémás testrészek bőrét vastagabb bőr alatti zsírréteg, narancsbőr vagy megereszkedett bőr esetében.

A maderoterápiás eszközök fa részei természetes alapú impregnáló olajjal vannak kezelve, amely védi a fát és meghosszabbítja élettartamát. Nincsenek lakkozva.

A maderoterápia, illetve a fa hengerekkel végzett masszázs Dél-Amerikából (Kolumbia, Brazília) származik, amely során különféle formájú hengereket és tiszta bükkfából készült kellékeket használnak.

A maderoterápia főként a bőr serkentett vérkeringésére és a nyirokáramlás javítására irányul, ami az ismételt masszázs után szemmel látható eredményt biztosít karcsúbb, formásabb test és egyenletes bőrtónus formájában.

A rendszeres maderoterápia eredménye:
vonzóbb és karcsúbb testkontúrok
a cellulit és a striák láthatóságának csökkenése
egységes bőrtónus
a bőr szerkezetének javulása
sima és feszes bőr
Ez a fajta masszázs elsősorban a problémás testrészekre összpontosít, mint például a comb, has, fenék, kar és a csípő, de a nyakra és az arcra is. Maga a masszázs pihentető és fájdalommentes.
Adatok
Cikkszám:
MT13