Kérdése van? Hívjon minket! +36204852969

Maderoterápia anti cellulit masszírozó
Maderoterápia anti cellulit masszírozó
7 090 Ft

Maderoterápia anti cellulit masszírozó

Méretek (hosszúság x szélesség x magasság): 17 x 7 x 6,7 cm
A henger szélessége: 2,5 cm
A henger átmérője: 3,5 cm
Anyag: bükkfa
Raktáron
7 090 Ft
Részletek
Fából készült masszírozó cellulit elleni masszázshoz és reflexpontos masszázshoz. Segít feszesíteni és lágyítani a bőrt, csökkenti a narancsbőr megjelenését és javítja a vérkeringést.

Kiváló minőségű ellenálló bükkfából készült, melynek élettartama hosszú. A masszírozó ergonomikus fogantyúval és 4 masszázsgörgővel rendelkezik, amelyek alaposan masszírozzák a fáradt és feszült izmokat. Az intenzívebb masszázs során a görgők mélyen behatolhatnak a szövetekbe és nagyobb ellazulást biztosítanak.

A maderoterápiás eszközök fa részei természetes alapú impregnáló olajjal vannak kezelve, amely védi a fát és meghosszabbítja élettartamát. Nincsenek lakkozva.

A masszírozót minden nap, néhány percig használhatja, hogy jól megérdemelt pihenéssel kényeztesse magát és az egész testét ellazítsa.

A maderoterápia, illetve a fa hengeres masszázs Dél-Amerikából (Kolumbia, Brazília) származik. Különféle formájú hengereket és tiszta bükkfából készült kellékeket használ.

A maderoterápia elsősorban a bőr jó vérkeringésére és a nyirokáramlás javítására irányul, aminek ismételt masszázzsal szemmel látható eredménye a karcsúbb és jobban formázott test, egyenletes bőrtónussal.

A rendszeres maderoterápia eredménye:

vonzóbb és karcsúbb testkontúrok
csökkenti a cellulit és a striák láthatóságát
egyenletes bőrtónus
a bőr szerkezetének javítása
a bőr kisimítása és feszesítése
Ez a fajta masszázs elsősorban a problémás testrészekre összpontosít, mint a comb, a has, a fenék, a kar és a csípő, de a nyak és az arc is. Maga a masszázs pihentető és fájdalommentes.
Adatok
Cikkszám:
MT10