Kérdése van? Hívjon minket! +36204852969

Lávakőszett
Lávakőszett
57 900 Ft

Lávakőszett

A készlet tartalma:
8 nagy kő a hátra és a combokra (7,5 x 5,7 x 2,6 cm)
8 közepes kő vállra, karokra és a vádlira (6,5 x 4,75 x 1,7 cm)
4 kis kő a homlokra és a fejbőrre (3,5 x 2,6 x 1,6 cm)
2 hosszanti kő a mélymasszázshoz (7,8 x 2,9 x 1,7 cm)

Csomagolás: 22 db masszázskő bambusz dobozban


Lávakő melegítő méretek: 46 x 39,5 x 22 cm
A tartály kapacitása: kb. 6 liter
Súly: 4,6 kg
Tápegység: 230 V
Teljesítmény: 750 W
Raktáron
57 900 Ft
Részletek
Professzionális kőmelegítő digitális hőmérsékletszabályozóval, tápkábellel, digitális kijelzővel és hőálló fogantyúkkal. A belső, mosható tartályt a készülék belsejében kell elhelyezni. Az aljára egy hajtogatott fehér törülközőt helyezünk, amelyre elterítjük a lávaköveket, és töltsük fel vízzel, hogy a kövek merüljenek el, de legfeljebb a tartály oldalán max jelöléssel ellátott vonalig. A készlet fedéllel rendelkezik.

A műszer kijelzőjén két érték jelenik meg - a beállított fűtési hőmérséklet és a tartály valós hőmérséklete. A hőmérsékletet 40 és 70 °C között lehet beállítani. A termosztát fenntartja a kiválasztott fűtési hőmérsékletet. A készletet egy nagy, perforált kanál egészíti ki, amely tartós műanyagból készült a fűtött kövek jobb kezelése érdekében.


Praktikus 22 darabos masszázs lávaköves készlet bambusz dobozban. A készlet különböző méretű és formájú lávakövekből áll, amelyek a test különböző részeihez illeszkednek.

Minden masszázskő 100%-ban bazaltból készül, lávakőből, amely egyedülálló hőgyűjtő képességgel rendelkezik. Kézzel csiszoltak, viasz használata nélkül, sima felülettel és lekerekített élekkel rendelkeznek, aminek köszönhetően könnyen és kényelmesen siklanak a bőrön.

A felmelegített kövek a bőrre helyezve felmelegítik az érintett területet, hozzájárulnak az ellazuláshoz, valamint az izom- és ízületi fájdalmak enyhítéséhez. A lávakövekkel végzett masszázs ellazító, nyugtató hatású, támogatja a vér és a nyirok megfelelő áramlását, méregteleníti a szervezetet.
Adatok
Cikkszám:
L10