Kérdése van? Hívjon minket! +36204852969

3 zónás masszázságy fekete fa
3 zónás masszázságy fekete fa
65 900 Ft

3 zónás masszázságy fekete fa

Méretek összecsukva:
szélessség 94 cm
magasság 70 cm
vastagság 17,5 cm

Egyéb méretek:
habszivacs vastagsága 4 cm
teherbírása 250 kg
súly tartozékok nélkül 12,6 kg
súly tartozékokkal 14 kg
Rendelhető
65 900 Ft
Részletek
Állítható elemek
A masszázságy emelő része 60 °-os szögig állítható. Ez a pozícionálási módszer kényelmesebb hozzáférést biztosít a masszőr számára, és kellemes a masszírozott személy számára is.

A mozgatható rész beállítása egyszerű: emelje fel az ágy hátsó részét a kiválasztott szögbe. A kiindulási helyzetbe (az ágy egyenes felülete) való visszatéréshez emelje fel az ágy hátsó részét a maximális helyzetbe (ezzel kioldódnak a reteszelő fogak) és engedje le vízszintes helyzetbe. A pozicionálási helyzet szögét mindig a maximális pozíció elérésén keresztül állítja be.

Az ágy magassága 62 és 84,5 cm között állítható, nyolc magassági helyzetbe, 3,2 centiméterenként. A fejtámla pozícióját és dőlését a gyorskioldó mechanizmus segítségével állíthatja be. A masszázságyon arcnyílás is található, amely az ék eltávolítása után szükség esetén igénybe vehető.


Kényelem és biztonság
A masszázságy kárpitozása minőségi műbőrből készült, a sarkokban egyszerű varratokkal van ellátva.A műbőr könnyen tisztítható. A 4 cm vastagságú, sűrű molitán kényelmet biztosít a kliens számára a masszázs ideje alatt. Az ágy biztonságának és stabilitásának fokozása érdekében a lábak csúszásgátló gumival vannak ellátva. A masszázságyat több színben kínáljuk.
Adatok
Cikkszám:
MA3F