Kérdése van? Hívjon minket! +36204852969

3 zónás masszázságy bézs fa
3 zónás masszázságy bézs fa
65 900 Ft

3 zónás masszázságy bézs fa

Méretek összecsukva:
szélessség 94 cm
magasság 70 cm
vastagság 17,5 cm

Egyéb méretek:
habszivacs vastagsága 4 cm
teherbírása 250 kg
súly tartozékok nélkül 12,6 kg
súly tartozékokkal 14 kg
Raktáron
65 900 Ft
Részletek
Praktikus állítható masszázságy
Könnyű, de stabil massázságy állítható résszel, alkalmas minden olyan terápiára, ahol a kliens félülő testhelyzete szükséges. Könnyű, 15 kg-os súlyának köszönhetően (kiegészítők nélkül) gyakori hordozásra is alkalmas, olyan terapeuták számára, akik klienseikhez gyakran utaznak - masszőrök, kozmetikusok, sportmasszőrök, gyógytornászok és edzők részére. Az ágy szerkezete minőségi bükkfából készült, amely könnyű és erős egyaránt. A szilárdságot és stabilitást az acél kábelrendszer biztosítja, amely összeköti az ágy lábát. Az ágy felállítása és összecsukása nagyon egyszerű, amely gyorsan elsajátítható és egy kis gyakorlással kevesebb, mint fél percig tart.


Állítható elemek
A masszázságy emelő része 60 °-os szögig állítható. Ez a pozícionálási módszer kényelmesebb hozzáférést biztosít a masszőr számára, és kellemes a masszírozott személy számára is.

A mozgatható rész beállítása egyszerű: emelje fel az ágy hátsó részét a kiválasztott szögbe. A kiindulási helyzetbe (az ágy egyenes felülete) való visszatéréshez emelje fel az ágy hátsó részét a maximális helyzetbe (ezzel kioldódnak a reteszelő fogak) és engedje le vízszintes helyzetbe. A pozicionálási helyzet szögét mindig a maximális pozíció elérésén keresztül állítja be.

Az ágy magassága 62 és 84,5 cm között állítható, nyolc magassági helyzetbe, 3,2 centiméterenként. A fejtámla pozícióját és dőlését a gyorskioldó mechanizmus segítségével állíthatja be. A masszázságyon arcnyílás is található, amely az ék eltávolítása után szükség esetén igénybe vehető.


Kényelem és biztonság
A masszázságy kárpitozása minőségi műbőrből készült, a sarkokban egyszerű varratokkal van ellátva.A műbőr könnyen tisztítható. A 4 cm vastagságú, sűrű molitán kényelmet biztosít a kliens számára a masszázs ideje alatt. Az ágy biztonságának és stabilitásának fokozása érdekében a lábak csúszásgátló gumival vannak ellátva. A masszázságyat több színben kínáljuk.
Adatok
Cikkszám:
MA3B